Idee

Imaginatia, viziunea, inovatia sunt principalele calitati ce ne definesc si ne recomanda drept cea mai buna echipa de ‘artisti’ in industria de mobila. Aratati-ne spatiul disponibil si vom veni nu doar cu idei originale de design din care sa puteti alege conceptele care vi se potrivesc, ci vom gasim impreuna si cele mai ingenioase metode de a-l folosi eficient. Avem oricand la indemana solutii pentru a imbina armonios ‘frumosul’ cu elemente practice.

Proiectare

Odata vizualizate noile concepte pentru spatiul dumneavoastra, trecem la prima faza a ‘materializarii’ ideilor cu ajutorul unui sofware 3D specializat care reproduce imaginile pieselor de mobilier. Cu posibilitatea alegerii liniilor, texturilor, culorilor, a tuturor caracterisiticilor dorite, acest software va ofera o vizualizare rapida, de calitate superioara 3D a pieselor de mobilier preferate. In plus veti primi rapoarte complete de fabricatie, in functie de care veti putea alege combinatia de caracteristici care se pliaza cel mai bine pe dorintele si bugetul dumneavoastra.

Executie

Folosim cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordand o atentie deosebita detaliilor, transformand dorintele dumneavoastra in piese de mobilier desavarsite. Acuratete in executie si produs finit de calitate superioara, acestea sunt cele doua convingeri cu care lucram pentru a realiza lucrari remarcabile.

Materiale

Folosim in crearea pieselor de mobilier materiale precum PAL-ul melaminat (Egger, Kronospan, Kastamonu, Thermopal, Intershpan, Lesna, Termopal ). Lucram cu MDF AGT, Infoliat, Vopsit. Cant Hranipex (0,4 mm/1 mm/2 mm). Cant Rehau (0,4 mm/1 mm/2 mm). Cant Kantex (0.4 mm/1 mm/2mm). Feroneria folosita in accesorizarea componentelor de mobilier: Blum, Haffele, Hettich, Cebi, Gamet, Slider, Kandel. Gama de culori pentru fiecare tip de material este variata. Accesoriile folosite la fabricarea mobilierului sunt de ultima generatie, imbinand utilitatea lor cu partea estetica, oferind in acelasi timp un design modern intregului ansamblu.

Montaj

Montarea mobilierului este adesea o procedura complexa care necesita cunostinte specializate si indemanarea unui profesionist. Asadar, din respect pentru timpul dumneavoastra, oferim servicii complete de montaj. Tratate cu o atentie deosebita, piesele dumneavoastra de mobilier isi vor pastra calitatea, procesul de montaj derulandu-se eficient si cu 0 dezordine.

Transport

Transportul este asigurat gratuit in orasul Bucuresti de catre personalul nostru specializat.

© 2014 F.I.D Mobilier. All Rights Reserved.